Összeraknátok nekem 150 ezer ft értékben egy pc konfigurációt?
Monitor is kellene és a ház meg legyen: Cooler Master RC-K350-KWN2-EN
Elite Knight 350 számítógép ház
ASROCK FM2A75M Pro4+
AMD Athlon II X4 760K 3.80GHz FM2 BOX
KINGSTON 4GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL9 KHX16C9B1B/4
SAPPHIRE 11200-16-20G HD7850 1GB GDDR5 PCIE
WD 1TB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
COOLERMASTER RC-K350-KWN2-EN Elite Knight 350
FSP Raider 550
Összesen 134.000
Ehhez kb 20 ezer körül jöhet egy monitor :D
Köszönöm. Lenne pár kérdésem.
Optikai meghajtót miért nem raktál bele?
Fm2-re mennyire érdemes építkezni?
Am3-as konfigban ugyanilyen felállásban jobb/rosszabb teljesítményt lehet hozni?
A CPU mennyi ideig lesz helytálló?
Optikai meghajtót azért nem raktam bele, mert (és ez az én hibám) én soha nem használok, és már meg is feletkeztem a létezéséről. Előbb keresek rá a neten egy filmre, minthogy a DVD-ket túrkásszam, és telepíteni is pendrive-ról szoktam. Kb. 5 ezer FT, és szinte mindegy, hogy milyet veszel.
Ez FM2+ azért választottam ezt, mert AM3+-ból egy FX 6300 és ASUS m5097 evo r2 kombó éri meg, de az már kb. 12 ezerrel több lenne. Játékok terén a videókártya amúgy is fontosabb, mint a proci. És igen, az AM3+ jobb lenne, ha lenne még 12 ezred.
Azt, hogy a CPU meddig lesz helytálló, nehéz megmondani. Mivel a legtöbb játékot mostmár konzolról írják át PC-re, és most jöttek az új konzolok, elég gyorsan annyi lesz ezeknek. 3 évig szerintem nem lesz vele gond, bár ez a proci egy R9 270X-nél erősebb videókártyát nem nagyon tud kihajtani, az AM3+ azért is lenne jobb, mert az FX 6300 erősebb videókártyának is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!