Melyik gépet vegyem ezek közül?
ez lenne a befutó [link]
de ezek vannak még:
Ha valaki tud összerakni olcsóbban ezeknél jobbat akkor megköszönöm.Használt cucc jöhet.Tudom hogy az imperium nem a legmegbizhatobb oldal de A pentium3-mamnál bármi jobb az ár maximum 17-20ezer forint.
ui:ha valaki tudja ezek közül melyik éri meg a legjobban akkor rakjon már hozzá egy videókártyát is.A válaszokat előre is köszönöm!
mondanám, ogy vegyél egy dellt ha má csak az kell
ha tudnám mire kell
talán ha ki irnád mire használnád
Hát, egyik sem egy erőmű, bár alap felhasználásra egy olcsó vga-val megfelelnének.
De eléggé túl vannak árazva, pl az utolsó 2 gép kb ugyanaz 3e ft különbséggel, ami +1GB ramot jelent...hardveraprón a DDR2 ram darabja 2 ezer forint...
Nem értem, miért kell elsietni a dolgot.
20.000 Ft-ból egy tisztességes VGA-t nem lehet venni játékra.
Szia!
Nézd meg ezt: [link]
Viszont csapj még hozzá 3500 Ft-ot a 20 ezresedhez és meg is veheted. + szállítási költség.
ja és ha innen rendelsz, akkor reménykedj, hogy gond lesz a kiszállítással vagy időben rájönnek, hogy te nem pont olyat rendeltél, mert akkor elengedik a kiszállítási díjat. Én is így jártam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!