Ez a konfig milyen? Megéri?
Figyelt kérdés
RAM: 4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Red Series CL9 (KHX16C9B1R/4)
Proci: AMD FX 6-Core FX-6300 dobozos Socket AM3 /FD6300WMHKBOX/
Alaplap: ASUS M5A78L-M/USB3 alaplap
Vélemény ezekről? Most vennék gépet és ezeket szeretném venni hozzá. Mennyire passzolnak egymáshoz a hardverek?
2014. márc. 21. 20:51
12/18 NFS válasza:
De ha esetleg leírnád, hogy az egészre mennyit költenél, és hogy mi kell, akkor lehet hogy össze tudnánk dobni neked egy olyan gépet, ami ár/érték arányban megfelel, és fejleszthető VGA terén IS.
13/18 anonim válasza:
az evo alaplap az tényleg jó sokan értek el benne nagyon szép tuning eredményeket legalább is az én olvasásaim alapján
14/18 Dávid9999 válasza:
És aki nem akarja tuningolni csak 3.30ghz-en használja akkor jó az a lap? vagy akkor se? én is ilyet készülök venni... tuningolásból sose elég miért nem vesztek akkor egy sabertooth alaplapot és akkor nem lenne vitatkozás és kerül 70huf ba
15/18 Dávid9999 válasza:
Szerintem bőven elég az a mostani játékokhoz normál graf-on nem ultrán..
16/18 Dávid9999 válasza:
Ha meg nem birná a lap akkor miért tervezték volna olyanra? azért találták ki a garanciááát és akkor nem kell huzogálni...
17/18 Dávid9999 válasza:
de az a legbiztosabb ha bemész a boltba és az eladó biztos jobban elmagyarázza neked hogy jó e vagy nem...
18/18 anonim válasza:
Az eladótól kérdezés, a legrosszabb eshetőség. Àltalában nem értenek hozzá. Ehez a procihoz meg minimum ASRock 970 Pro3 R2.0, de ink a fent írt Asus lap kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!