Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet előhívni a nem...

Virágh Attila kérdése:

Hogyan lehet előhívni a nem látszó adatokat pendrive-ról?

Figyelt kérdés
tegnap még minden látszott rajta, ma 0 elemet jelez a win7, mikor megnyitom, viszont az ikonjánál meg írja hogy 384Mb foglalt. Mégsem látok rajta semmit. Hogy tudom újra előhozni, vagy buktam örökre a cuccokat róla?

2014. márc. 21. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Vezérlőpult -> mappa beállításai -> rejtett/rendszer fájlok mutatását bekapcsolod. Persze csak csaját felelősségre.

Mivel maguktól a dolgok eltűnni nem szoktak, esélyes a vírustevékenység a háttérben. Fertőzött lehet a meghajtó és a géped is.

2014. márc. 21. 16:25
 2/7 A kérdező kommentje:
így sem jelenik meg semmi :(
2014. márc. 21. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:

USB Safely Remove programra keress rá!

(magyar nyelvű is)

vagy: MiniTool Power Data Recovery (nem üzleti felhasználók számára ingyenes)

[link]

[link]

FIGYELEM, FONTOS!

Ne töltse le a szoftvert, az elveszett adatokat tartalmazó meghajtóra. Ezzel ugyanis a lemez felülírását és ez által, végleges adatvesztést okozhat!

2014. márc. 21. 18:19
 4/7 A kérdező kommentje:
ingyenes magyar programot nem tudtok esetleg?
2014. márc. 21. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
mióta töredezettségmentesítési tesztet végeztem, azóta adja ki ezt :(
2014. márc. 23. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy demó módban a GetDataBack visszahoz valamit (úgy tudom FAT és NTFS-t is támogatja.
2014. márc. 24. 05:04
 7/7 A kérdező kommentje:
getdataback valamennyit visszahozott, de pont a verseimet nem, ami a legfontosabb lenne :(
2014. márc. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!