Tápegység gond?
Figyelt kérdés
Van 1 500W-s Cooler Master tápom, és ahhoz van 1 i7 3770k, 8gb Geil Corsa Evo 2300mhz-s(körül) ramom, és 1 Radeon HD7850 1gb-s videókártya. Játszottam a Titanfallal, és körülbelül 1óra játék után lefagyott a gép. Nem volt kékhalál, csak elment a monitor képe, és a hangszóró ilyen irritáló hangot adott ki, ami egyenletes, mint mikor lefagy a gép. Lehet azért, mert nem tudott annyit leadni a táp, mint amennyi kellett volna neki?2014. márc. 20. 20:01
2/6 anonim válasza:
VGA driver szerintem.. nekem is volt ilyen bajom csak nem Titanfall -al.
3/6 A kérdező kommentje:
RS-500-PASP-J3
2014. márc. 20. 20:25
4/6 A kérdező kommentje:
Hát.. Most játszottam vele még 2 órát, és most pl. nem volt semmi gond.
Kérdésen kívül:
Szerintetek az mennyire veszi lejjebb az FPS-t, ha mondjuk 1 8éves 300gb-s samsung merevlemez van a gépben? SATA 2-es ha jól tudom. Venni akarok másikat, de majd később.
2014. márc. 20. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!