Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valami ötletek miért nem...

Valami ötletek miért nem működik az egér?

Figyelt kérdés
3 napos Cooler Master devastor egér, eddig tökéletesen működött. Most viszont nem érzékeli a gép, probáltam másik 2 laptopon is azok se érzékelték. Ha rádugom a gépekre akkor világít ezért nemtudom, hogy kábel hibás lehet e?

2014. márc. 20. 19:27
 1/6 csacsi2 ***** válasza:

3 napos, vidd vissza garanciára!

Más gépen sem jó akkor elromlott, nem éri meg buherálni, elvész a gari!

2014. márc. 20. 19:29
 2/6 A kérdező kommentje:
PCX től rendeltem. Utána néztem, hogy 1500 lenne oda 1500 lenne vissza a futár(vidéki vagyok). Ez egy 3000 forintos egér, ha nem lehet semmit csinálni vele inkább akkor vennék valamivel strapabírobbat.
2014. márc. 20. 19:39
 3/6 csacsi2 ***** válasza:

Hát akkor csak próbálkozz vele...

Először vakard le a driver-t majd telepítsd újra.

futtatás: devmgmt.msc

Majd nézd meg hogy telepítve lett -e a vezérlő, ha nem megpróbálhatod a változások keresése-t.

Nézd meg a szolgáltatásokban fut-e az "plug and play" és az "Univerzális Plug and Play eszközállomás"

Keress hozzá frissítéseket...

Utolsó sorban szedd szét ellenőrizd a vezetékeket, takarítsd meg jobbat nem tudok mondani.

2014. márc. 20. 20:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt a devmgmt.msc t hol találom windows/systembe nincs ott.
2014. márc. 21. 12:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Már megvan. Miaz hülyeséget kérdeztem. :)
2014. márc. 21. 12:46
 6/6 csacsi2 ***** válasza:

futtatásba kell írni: devmgmt.msc

Start->vezérlőpult->felügyeleti eszközök->számítógép -kezelés eszközkezelő.

2014. márc. 21. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!