Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A monitorom 2-3mp után elsötét...

A monitorom 2-3mp után elsötétül, de kéken világít> azt jelzi van jel, de nincs kép, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
BENQ FP71E+ típusú, nem a gép rossz, kipróbáltam lapira is rákötöttem... rádugom> 2-3mp-ig kiadja a képet tök normálisan aztán sehol semmi. szétszedtem, de nem látok se érintkezési problémát, se égésnyomot, se semmit!
2014. márc. 20. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:

(A monitorom 2-3mp után elsötétül, de kéken világít)

Tehát a képernyő tök sötét de a led kéken világit ? a led milyen színbe világit ha működik normálisan a monitor ?

ha ugyan úgy kéken akkor inverter hiba és csak szerviz tudja javítani

2014. márc. 20. 12:32
 2/4 A kérdező kommentje:
óóó fuk! de az előző gazdájánál működött, azt mondta a felbontással kell variálni, de nem reagál....
2014. márc. 20. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor elindítod a gépet akkor látsz valami kiírást? tehát mennyi ram milyen a procci?
2014. márc. 20. 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:
rájöttem h miután elsötétül van kép, csak háttérvilágítás nincs, szóval csak ha rávilágít a nap/fény akkor lehet kivenni a képet
2014. márc. 20. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!