Támogatná-e a laptop?
Figyelt kérdés
Üdv.
Van egy "MSI VX600-as Laptopom és szeretnék biztosra menni abban, hogy támogatná e a laptop a bele kívánt vásárolni való CPU-t ?
CPU : [link]
Köszönöm segítségüket :)
2014. márc. 19. 16:04
1/2 anonim válasza:
Milyen cp van benne most?
Ha a max TDP, Sockets Supported és a Package Size megegyezik akkor szerintem minden további nélkül mehet bele!
Én is ezeknek az egyeszségek alapján cseréltem annó nagyobb cpu-ra és semmi baj nem lett belőle!
2/2 anonim válasza:
Ha jól gondolom így utána nézve ennek a laptopnak akkor Core 2 duo Txxxx processzor van benne...ÉS akkor nem feltétlen lesz bele jó az új proci mert más a tdp-je ami miatt rikácsol, esetleg el sem indul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!