jobb a vga .. de a mai játékok cpu igényesek így nem lehet ezt félre söpörni . forum oldalakon sokan panaszkodnak hogy van hd 7850-hd 7870-gtx 760 procijuk athlon x4 750k mellet és még húzva is erős cpu limitekbe ütköznek .. csak ennyi a baj. én is régebben a 4 ghz.re húzott phenom x4 procimal kaptam cpu limitet sajnos..
2014. márc. 18. 17:34
7/25 anonim válasza:
nem szar a táp egység egyáltalán belépő szintnek bőven meg felel, minőségi . a ház sem szar nekem is hasonló van kinai? igen !ennyi pénzt megér ? igen ! alaplap : nekem is volt egy darabig ilyen lapom 8 magos fx ment benne 4.2 ghz-t 6 magos 95 wat tdp.vel akár 4.5 -őt is mehet ha tuningos darab.. vga : az egy alsó közép szint de medium grafikán full hd ben 100% hogy mindenhova elég ,kellő fps-t biztosít !
2014. márc. 18. 17:39
8/25 anonim válasza:
A HD7850 jobb mint az R7 260X.
Viszont a 7850-nel a büdös életben nem lesz CPU limit!
2014. márc. 18. 17:41
9/25 anonim válasza:
nbem mondod hogy jobb !!!!! tudom hogy erősebb a hd 7850 ! azért ennyire alap dolgokkal még az óvodás is tisztában van. akkor keresgélj forumokat és lesd meg hogy azt athlon x4 750 k cpu igényes játékoknál mennyit fog vissza egy közép kategóriás vga-ból.. crysis 3 alatt még full hd-ban is 99 % -on pörög az a cpu.. miközben egy fx 6300 -at még kisebb képfelbontáson is ha terhel 50-60 % osan . én is hd 7850 et tettem volna a gépjébe ha nem 120 ezre lenne ! de mivel így is túl mentem picit a határon és igyekeztem a lehető legjobb hardver környezet megteremteni az össze állításal jobbat nem tudok . én már fel pontoztalak téged egy csomó xor. de látom nem tudod elismerni hogy az athlon nem hajtja ki rendesen a hd 7850 -et és még durvább akadásokat lehet vele elérni bizonyos játékok alatt mint gyöngébb vga+erősebb proci párossal.
2014. márc. 18. 17:55
10/25 anonim válasza:
Sajnállak... Aki ennyire nem ért hozzá, minek irogat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!