Bekapcsol a szgép és nincs kép. Mi lehet az oka?
Minden vezeték be van dugva, Win7.. A hdd is bekapcsol, a gép nem csippan egyet se. Van hogy közbe elindul, de többnyire nem. Elemet cseréltem benne. RAMot áttettem a másik slotba is. Monitoron és tv-n is megnéztem, digitális vga kábelünk van. és GIGABYTE alaplap beépített alaplapi gpu nvidia geforce és AMD Athlon cpu. Hidegen is próbáltam nagyventivel fujattam és utána indítottam, de tuti nem ez a baja mert abs nem tud felmelegedni az alatt az 1-2s alatt. Lehet nem kapcsol be vagy kikapcsol a cpu..
Kösz a válaszokat!
nincs az tuti jó meg semmi hardveres kiégés nincs megnéztem, meg mondom közbe elindul. Ha kiégett volna sztem el se indulna soha :S
De most "járattam". Bekapcsoltam persze se kép se hang aztán kb 20 perc után újraindítottam és elindult volt kép betöltötte a win-t semmi panasza nem volt. Ill annyi h reseteljem a bioszt, de az ezért volt meg kiszedtem az elemet. Lehet, hogy valami aku szerüség töltődött fel az alatt a 20 perc alatt? Mert régen mikor új volt akkor csinált olyat, hogy benyomtuk és 2-4s míg bekapcsolt -persze csak néha volt ilyen- de akkor a gép se indult el az alatt a néhány s alatt. Nah csak azt akartam ezzel mondani, hogy lehet van benne gyárilag valami aksis cucc ami mostanra már megjárta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!