Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik erősebb? Pentium 4 D...

Melyik erősebb? Pentium 4 D 3Ghz vagy Amd Athlon 64 3200+ 2,2Ghz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát ez marha nagy, r3d4me minden tiszteltem, úgy látszik kibújt a szög a zsákból végül. :D
2014. márc. 18. 02:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Hozzátenném még teljesen normálisan állt hozzá, és jogos kérdést tett fel az elején. Szépen pofára estél Grendel.
2014. márc. 18. 02:52
 13/18 anonim ***** válasza:

A kérdésre is válaszolva:

Ha a Pentium gép egy sima Pentium 4, akkor az Athlon 64-t használnám (kevesebb fogyasztás), ha az egy Pentium-D, akkor valódi 2 magos proci (igaz a két magos procik közül a leggyengébb fajta) és több szálon erősebb a sima Athlon 64-nél. Ha a Pentium-D-vel szemben egy ugyancsak két magos Athlon 64 X2 állna, akkor az X2 a befutó.

2014. márc. 18. 05:24
 14/18 anti paladin ***** válasza:

Csak hogy választ is kapj a kérdésre. :)

[link]

Lapozz tovább, összesen 7 oldalas a teszt, a 3. oldaltól linkeltem.

A cpu boss linkkel ne foglalkozz, borzalmas oldal, semmi konkrétum.

Ellenben a stílusod nagyon durva, mi köze a procik teljesítményéhez a tökéletes fizikumodnak vagy a csillivilli kocsidnak és a sikeres életviteledhez? :)

2014. márc. 18. 05:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jót mosolyogtam így reggel ezeken a vad hozzászólásokon :D Az útólsó válaszadónak küldeném hogy a kérdező nem beszélt a tökéletesen kidolgozott felsőtestéről amíg el nem kezdték szekálni. Nem értem hogy ha fel tesznek egy kérdést akkor mért nem lehet arra normális kulturált emberi módon válaszolni?? Sajnos nem teheti meg mindenki hogy a legújabb "16" magos processzor legyen a gépében de még ha meg tehetné akkor is mért kell le szólni hogy neki ez is megfelel ?? Nem lehet mindenki pc b**i egy kicsit gondolkodni kéne mielőtt neki esnétek a másiknak!
2014. márc. 18. 08:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is jót mosolyogtam :D ez a r3d4me mekkora paraszt, szerintem szédül a betonon :D Teljesen érthető Grendel reakciója, teljesen normálisan válaszolt az elején amíg ez a szerencsétlen el nem kezdte cikizni :)
2014. márc. 18. 09:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm ezt a "vicces" jelenetet..ma tuti jó napom lesz!:)
2014. márc. 18. 09:42
 18/18 A kérdező kommentje:

Trabant nem kéne viszont egy patika állapotú 50 éves chevrolet impala-ban sokkal szívesebben ülnék mint ebben a passatban. Attól még hogy nem veszem meg minden évben a legújabb hardvereket(ha akarnám megtudnám) nem jelenti azt hogy az élet minden területén ilyen "maradi" vagyok. Egyszerűen csak másra szoktam elkölteni több pénzt, mivel gépet újabb játékokra nem igazán használok, így amire kell nekem arra ez is jó.

De am komolyan te csak vitatkozni akarsz? Mert nincsenek barátaid és haragszol valakire vagy mi van veled? Elküldök egy választ és addig olvasgatod amíg ki nem tudsz ragadni belőle egy kis részletet amit majd kifigurázhatsz meg eltúlozhatsz? Köszönöm hogy valaki válaszolt a kérdésre.

2014. márc. 18. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!