Melyik erősebb? Pentium 4 D 3Ghz vagy Amd Athlon 64 3200+ 2,2Ghz?
A kérdésre is válaszolva:
Ha a Pentium gép egy sima Pentium 4, akkor az Athlon 64-t használnám (kevesebb fogyasztás), ha az egy Pentium-D, akkor valódi 2 magos proci (igaz a két magos procik közül a leggyengébb fajta) és több szálon erősebb a sima Athlon 64-nél. Ha a Pentium-D-vel szemben egy ugyancsak két magos Athlon 64 X2 állna, akkor az X2 a befutó.
Csak hogy választ is kapj a kérdésre. :)
Lapozz tovább, összesen 7 oldalas a teszt, a 3. oldaltól linkeltem.
A cpu boss linkkel ne foglalkozz, borzalmas oldal, semmi konkrétum.
Ellenben a stílusod nagyon durva, mi köze a procik teljesítményéhez a tökéletes fizikumodnak vagy a csillivilli kocsidnak és a sikeres életviteledhez? :)
Trabant nem kéne viszont egy patika állapotú 50 éves chevrolet impala-ban sokkal szívesebben ülnék mint ebben a passatban. Attól még hogy nem veszem meg minden évben a legújabb hardvereket(ha akarnám megtudnám) nem jelenti azt hogy az élet minden területén ilyen "maradi" vagyok. Egyszerűen csak másra szoktam elkölteni több pénzt, mivel gépet újabb játékokra nem igazán használok, így amire kell nekem arra ez is jó.
De am komolyan te csak vitatkozni akarsz? Mert nincsenek barátaid és haragszol valakire vagy mi van veled? Elküldök egy választ és addig olvasgatod amíg ki nem tudsz ragadni belőle egy kis részletet amit majd kifigurázhatsz meg eltúlozhatsz? Köszönöm hogy valaki válaszolt a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!