Összeraktok egy gépet?
Figyelt kérdés
Összeraknátok egy Minecraft szerver gépet 20-30főre lehetőleg olcsón.Néhány dolgot néztem de még nem raktam össze szerógépet.Koszi es ha lehet akkor olcson2014. márc. 17. 22:02
1/5 anonim válasza:
Figyelj, nem csak a gépen múlik, hanem a net feltöltési sebességén múlik, hogy laggos lesz-e a szerver, tehát te hiába veszel egy I5-ös gépet, ha szinte 0 a feltöltési sebességed...
Amúgy meg mennyi az az olcsó?
2/5 Tengor válasza:
Minden szempontból jobban jártok, ha nem összerakod, a gépet, hanem bérelsz valahol. Gyorsabb, tisztább, olcsóbb.
3/5 A kérdező kommentje:
De csak azt kertem rakjatok egy gepet ossze.Van feltoltesi sebesseg es tudtam is.A haverom clans.hu nal dolgozik es oda helyeznem el a gepet rolad ennyt 1 es csak rakj ossze
2014. márc. 18. 13:14
4/5 halalfalo válasza:
De mi az az olcsó? Nekem a 80.000 FT olcsó egy gépért, de lehet, hogy nálad alsóhangon 300.000-nél kezdődik.
5/5 A kérdező kommentje:
80-100korul.Koszonom
2014. márc. 18. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!