Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Playstation 3-hoz milyen...

Imike1016 kérdése:

Playstation 3-hoz milyen monitort ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szóval úgy gondoltam hogy be kéne szerezni már egy ps3-mat mivel is csak azt hallom hogy milyen jó játékok vannak rá csak egy problémám van hogy nem tudom hogy milyen monitort vegyek hozzá ami nem is olyan drága de jó ps3-hoz és FullHD-s, valamint legalább 22" nak kéne lennie és árban olyan 50.000 Ft felső határt képzeltem el.

2014. márc. 17. 20:00
 1/4 TaKy99 ***** válasza:

Annyival egészíteném ki a tulajdonság kívánságlistád, hogy HDMI bemenettel és ha a hangot nem tudod külön megoldani (7.1/5.1 optikai kimenet a PS3-on (erősítő), vagy Audio RCA-ból aktív stereo hangfalak), akkor érdemes beépített hangszórós monitort választani, de minimum fülhallgató csatlakozással.

Keresgélni az arukereso.hu, olcsobbat.hu, argep.hu oldalakon ajánlott. Illetve érdekes módon bizonyos termékek a mediamarkt webáruházában is olcsón beszerezhetők. Mindenesetre, az árhoz mindíg add hozzá a szállítási díjat is, úgy kapsz korrekt árat, mert valahol 0 Ft, de van olyan kereskedő, ahol 2-3ezer Ft-ot is elkérnek a szállításért. Azaz nem mindig a legolcsóbb a legolcsóbb.

pl. itt van pár ajámnlat: [link]

2014. márc. 18. 13:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Nagyon hasznos volt!

Így most már tudok válogatni.

Esetleg te melyiket ajánlanád ezek közül? Mert én ezeket néztem ki:

[link]

[link]

[link]

És ezek közül melyiket ajánlanád, vagy ha van jobb is akkor az melyik lenne, egyébként monitorokhoz nem annyira értek ezért kell a segítség.

2014. márc. 18. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
2014. márc. 18. 17:50
 4/4 TaKy99 ***** válasza:

Egyértelműen az első linken szereplő Samsung a legnagyobb tudású a 3 közül...

Esetleg írd be a típust azonosítót és a teszt / (vagy Test ha értesz angolul) szót a google-ba ;)

2014. márc. 19. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!