Lehetséges valahogy hogy bővítsem az IDE csatlakozók számát valahogy, IDE Y adatkábel-van ilyen?
Figyelt kérdés
Még egy merevlemezt szeretnék belerakni a gépembe,tudom van lehetőség SATA csatlakozásra is,és szerintem így is fogom beletenni,de csak úgy kíváncsiságból kérdezem hogy van-e ilyen mert ugye az energiaellátást egyszerűen megtudom oldani egy Y tápelosztóval.
Válaszaitokat előre is köszönöm
2009. dec. 15. 16:28
2/3 anonim válasza:
lehetséges külön bővítőkártyával. Csatornánként 2 eszköz köthető egy IDE porta (Master/Slave) alapállásban az IDE kábelen 3 csatlakozó van.
3/3 anonim válasza:
Ahogy előttem írták minden IDE kábel Y, portonként két IDE eszközt csatlakoztathatsz.
Egy portra ennél többet nem csatlakoztathatsz.
Létezik SATA -> IDE átalakító.
Létezik PCI IDE vezérlő kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!