Ezen játékok közül melyek futnának legalább mininum beállításokkal ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Gigabyte GTS 250 1GB
Intel Core 2 E7500
Kingmax 2x2GB DDR2 1066MHz
2014. márc. 16. 17:25
1/6 A kérdező kommentje:
Call of Duty Black Ops 2
Dead Space 3
Far Cry 3
Arma 3
Gears of War 3
Dirt 3
Halo 4
Assassin's Creed 4 Black Flag
Grand Theft Auto 5
Resident Evil 6
Battlefield 4
Metro 2033
Metro Last Light
A CoD és RE kivételével mindegyik játék legújabb részét írtam,de érdekel az is,hogy az elődök hogy mennének.
Tudom,hogy ez egy gyenge konfig,de kíváncsi vagyok,hogy van-e olyan komolyabb játék ami mennem a gépemen.
Írjátok le röviden,hogy hogyan menne az,amelyik egyáltalán menne.
2014. márc. 16. 17:34
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Nos,én arra gondoltam,hogy azt a néhányat ami megy azt felsoroljátok a listából,ha mást nem.Igazából azok,amik DX10-ben is futnak.
2014. márc. 16. 18:13
4/6 anonim válasza:
Étkek közül a játékok közül egyik se menne el. Ez a gép mar nagyon öreg és gyenge. Sajnálom :(
6/6 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak.
Ráadásul GTA 5?! Ki tudja milyen gépigénye lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!