Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiért tudnám eladni a...

Mennyiért tudnám eladni a Dell Inspiron N5110 márkájú használt laptopomat?

Figyelt kérdés

Egy 3 éves laptopról lenne szó. A hibái: Az akkumulátor nem működik, néha tölt, néha nem. A töltő a napokban romlott el, érintkezési problémája van de forrasztható. Ezen kívül csak karcok vannak rajta.

Processzor: i7-2630QM, RAM: 8GB , HDD: 500GB , 15.6colos képernyő. A kérdés ugyebár az hogy mekkora összeget kérhetek el érte. Az eredeti ára 205Ezer Ft volt, én olyan 140re gondoltam.

2014. márc. 16. 16:39
1 2 3
 11/21 Light87 ***** válasza:

[link]

Itt be tudod áraztatni a gépedet.

2014. márc. 18. 16:33
 12/21 A kérdező kommentje:
92ért passzoltam el, ennyit a 40ezretekről (:
2014. máj. 6. 16:10
 13/21 AMadam válasza:
A 92e se éppen 140e amire gondoltál ;)
2015. jan. 12. 20:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Gondolom garit se adtál rá,csak azután ne csodálkozz,ha majd rád írnak...
2015. máj. 3. 21:27
 15/21 anonim válasza:
Miért más tulajdonát fikázni? Miért vagy gyökér? Képzeld az elsők közt jutottam ilyen laptophoz, pár ismerősömmel együtt. Mindenkinél tökéletesen, hibátlanul müködik! Most 2016 van. Szóval lassan 6 évesek. Senkinek nem kellett hozzányúlnia, igaz volt aki rakott bele ssd-t. A neten szétnézel lehet találni egy kettőt 60-ert, de a legtöbb 100 felett van, pedig a beírásod óta eltelt egy év! Azóta mind öregebb. Hogy hogy nem haltak meg?Még hogy dinamit!
2016. febr. 12. 17:56
 16/21 anonim válasza:
Nos,senki ne vegyen ilyen laptopot, mert miután próbáltam is és a DELL supporttal fel is vettem a kapcsolatot az ügyben, döbbenetes felfedezést tettem: nem kompatibilis a WIN10-zel. Nem hajlandó kompatibilitási (BIOS problémája van) hiba miatt felmenni rá a Win10. Ezt a support meg is erősítette. Ennyi.
2016. máj. 12. 14:26
 17/21 anonim válasza:
Van egy ilyen laptopom. 5 éves, semmilyen hibája nem volt eddig. Ezt a win10-es baromságot meg nem tudom honnan vetted, tavaly óta az van fent rajta.
2016. szept. 4. 12:21
 18/21 Bummer válasza:

Ugyanilyen gépet vettem 650-es vinyóval szintén 2014-ben, akkor volt 3 éves és még volt rajta extra fél év garancia. Amúgy 140ezerért vettem.

Még mindig ezt használom, annyi bajom lett, hogy tavaly meghalt az aksija.

Most bővítem 2860QM procival.

Kifogástalan állapotban van, tökéletesen pörög.

Nem tudom mire alapozzák egyesek, hogy borzalmas széria, mikor az előttem szólóhoz hasonlóan mostanra lassan 6 évesen pörög non-stop és teljesítményben a kora ellenére nagyon sok mai játékkal is el tudok játszani (noha áldozatokkal a teljesítmény érdekében a grafika hátrányára).

2016. nov. 25. 18:42
 19/21 bally83 válasza:

Nekem 2db van ilyen. Egy i3-as és egy i7-es verzió. Most 6 évesek. Soha nem volt baj egyikkel sem, az eddigi legjobb választás volt! A mai napig tökéletesek.

Az i7-est most tervezem eladni, csak annyi változtatás van rajta, hogy 240Gb-os SSD van benne a legjobb szériából.

2017. febr. 28. 12:19
 20/21 anonim válasza:
Tökéletesen egyet tudok érteni azzal, hogy ez a dell leghitványabb szériája. De a Dell laptopjairól is meg van a véleményem, ami lesújtó. Cirka 3-400 laptop fordult már meg a kezem alatt. Dell üzleti célú laptopok: töltőhiba, hűtés alulméretezés (túlzott melegedés) Inspiron széria: alsó burkolat töredezés (hitvány anyaghasználat), kiszakadnak a zsanérok a helyükről, wifi kártya irracionális hibái, teljes kiégései, usb portok/vezérlő véletlenszerű működési zavarai. ezek normál, otthoni, nem! extrém használat útján jönnek elő. Ova intek mindenkit dell, toshiba, asus laptop vásárlásától. lenovo thinkpad, hp, panasonic, esetleg samsung
2018. febr. 18. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!