FX-6300 vagy i3 4340?
Figyelt kérdés
Játékra kellene a gép elsősorban. Melyik hoz jobb teljesítményt? Elég az i3 2 magja? :)
Nem szeretnék AMD VS Intel vitát csak hogy e kettő közül melyik jobb. pl: az AC IV-hez?
Köszi és megy a zöld :)
2014. márc. 15. 18:07
1/11 NFS válasza:
Az Intel 2 magja már sok programhoz kevés lenne, én az FX-et választanám. VGA sem mindegy.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen hát Egy 560 Ti vagy 270x :)
2014. márc. 15. 18:11
3/11 Smittes válasza:
270x VGA-t válaszd, egyébként neked kell eldöntened hogy mit helyezel előnybe: fogyasztás, tuningolhatóság stb...
5/11 A kérdező kommentje:
a fogyasztás lényegében nem igazán fontos tényező...
az hogy a játékok alatt több fps és nagyobb teljesítmény :)
2014. márc. 15. 18:15
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Szerintem i3 én is azt használok játékhoz tökéletes. a másikkal is volt szerncsém igazából az se rossz de te döntöd el, de szerintem i3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!