55. 000 Ft-ból HD film nézés TV-re kötve + netezéshez milyen konfigot tudnátok mondani? Vinyó az van.
Figyelt kérdés
Döntésképtelen vagyok, olcsó hangsúlyozom olcsó 55. 000 HUF keretből kéne nekem egy gép csak HD filmek nézésére valamint netezéshez kell, nem JÁTASZOK, vinyó az van, valami apu megoldás csak azt nem tudom miről mondjak le amd vagy intel, A4-5300as procira gondoltam valami olcsó deszkával, ugye itt lemondok az usb3 + sata3 párosról, de erősebb vga vagy valamelyik Intel Gxxxx széria + ASRock H81M-DGS kombó és akkor későbbiekben sata3 + usb3 kíséretében, valamint gépház+minőségi táp páros a lehető legolcsóbb megoldás kéne! Milyet ajánlanátok?2014. márc. 15. 12:21
11/14 levis56 válasza:
Nekem van egy A4 5300 proci Biostar A55ML2 lappal 2x2 gb ram 2 év garival, pc x-röl vettem,ha érdekel olcsón odaadom. Csak tarcsiban biztonság kedvéért áll itt,ha kell írj privát.
12/14 BM-Striker válasza:
Itt van 55-ből egy korrekt gép HDD nélkül USB3-al, HDMI-vel.
13/14 anonim válasza:
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, neked is a tartalék gépes ajánlatot az a probléma hogy Angliában élünk és itt kell megvenni a gépet, ezt kihagytam, lényegében a configra voltam kiváncsi, itt hexa 400as táp elég drága itt kb 12-13k viszont Corsair Builder Series CX 430 Watt ATX/EPS 80 PLUS Bronze Power 11k ért lehet kapni
Asrock H81M-HDS 35 font
Pentium G3220 40 font
Kingston 1600MHz DDR3 Non ECC CL9 2GB DIMM 20 font
Fractal Design Core 1000 30 font
cx430 corsair psu 32 font
A keret 150 font sajnos de talán belefér az a 3-4k +
2014. márc. 15. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!