Ostrom100 kérdése:
Milyen ez a konfiguráció?
Figyelt kérdés
Processzor: [link]
Alaplap: [link]
RAM: [link]
Ebből 2
Merevlemez: [link]
Optikai meghajtó: [link]
Videókártya: [link]
Ház: [link]
Tápegység: [link]
2014. márc. 14. 16:18
1/9 anonim válasza:
Tökéletes, talán csak annyi hogy a lap jobb lenne AsRock FM2A88X Extreme4+.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagy különbség van a A75 és az A88 as chipset-es alaplap között?
2014. márc. 14. 16:25
3/9 anonim válasza:
Hát jobb, ha nem fér bele akkor minimum a Pro+ legyen.
4/9 anonim válasza:
Csak a procit néztem meg, de amikor megláttam, hogy amd athlon 760k , akkor felnevettem. Borzalmas egy konfig lehet, ilyenre pénzt nem adnék ki , 2014 negyed évében. Én azt javaslom neked, hogy inkább INTEL konfigot vegyél, lehet kicsit drága, de később megtérül az, és sokkal jobban fogsz örülni mint az amdnek.
5/9 anonim válasza:
Princess Of The Moon ma is nagyot alkottál. Kérdező, aki nézi a válaszait, az tudja hogy egy nagy intelfan, szerintem még feleségül(vagy férjül) is venné bármelyiket.
6/9 A kérdező kommentje:
xD AMD jobb.
2014. márc. 14. 18:37
7/9 anonim válasza:
Az Intel sokkal erősebb. de több pénz is kell hozzá hogy egy normális intel konfigod legyen.
8/9 -Simon- válasza:
jó lett :)
SoulElter-nek +1 az alaplap javaslatáért
9/9 toxic unicorn válasza:
Intel semmivel nem jobb mint az AMD
Persze vannak erősebb cpu-i de intelt csak akkor vegyél ha esetleg photoshoppot használsz rendszeresen vagy mondjuk videót szerkesztesz valami ilyesmi több grafikus mag (szál) miatt gyorsabban renderel.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!