Djeki kérdése:
Seagate 1TB SATA3 32MB ST1000DM003 vagy Western Digital 1TB WD10EZEX?
Figyelt kérdés
Melyik gyorsabb? Kb. ugyanolyan árban vannak és mind a kettőről olvastam jókat. A Seagatehez azt is írták hogy nem vesznek többet WD-t viszont a Western Digitalok elvileg jók. Melyiket ajánljátok jobban?2014. márc. 13. 22:33
1/4 anonim válasza:
Én a WD-t. Nekem csak ilyen hdd-im vannak és még egyikkel sem volt gond. Pedig egyik másik már nem mai csirke.
3/4 BM-Striker válasza:
Mindegy. Nincsn komoly minőség éa teljesítménybeli különbség a kettő között.
Minden gyártónak voltak/vannak többé-kevésbé jól sikerült szériái, de ez is csak évek múltán derül ki.
És jó szériákban is előfordulnak hibás darabok.
Van akinek ugyanaz a modell évek óta tökéletesen működik, van akinek pát hónap alatt tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!