A processzor hogyan befolyásolja a videókártyát?
ELég rendesen visszafogja.
Érdemes lenne beruházni egy jobb/újabb processzorra
Köszönöm a válaszokat. Azt tudom, hogy ez a videokártya nem egy nagy dolog (10000-ért vettem), de akkor jól sejtettem, hogy a processzor visszafogja.
Egyelőre kifogytam a pénzből ezért sem vettem még processzort is, még így is jó a gép, majd ha lesz pénzem, veszek.
És ehhez a videokártyához melyik a legolcsóbb processzor, amit érdemes venni?
Mit szeretnél ezzel a géppel csinálni, hogy fontos számodra a videokártya teljesítménye?
Ezt a gépet nem érdemes bővíteni. Alaplapod sem ismert, lehet nem is támogat egyetlen Core2-est sem. Ha csak netezni akarsz, akkor LEHET, hogy ideig-óráig úgy ahogy használhatóvá teszi egy olcsóbb kétmagos Core2, de én hasonló helyzetben inkább gyűjtenék.
Többnyire FullHD filmek nézésére használom, ezért kellett az új videokártya (erre működik is, bár a kép néha lehetne egy kicsit szebb a színátmeneteknél, ezért gondoltam arra, hogy a processzor visszafogja). Valószínű, hogy az alaplap nem támogatja a kétmagos processzorokat.
Akkor bármely kétmagos processzor elég ehhez a videokártyához? Nem veszem még meg, csak akkor már olyan alaplapot is keresek, ami támogatja kétmagos processzorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!