Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 240ezerből milyen gépet...

240ezerből milyen gépet rakjak össze? Vagy inkább 160ból újítsam a mostanit? (több lent)

Figyelt kérdés

játékra szeretném a gépet venni , nyár környékén.

A mostani gépem:

Processzor:Amd Athlon X4 740 Quad Core 3.20GHz

Videó kártya: Saphire Hd7770

Ram:4gb

az a gondom ,hogy ezekkel nem fut a bf3 sem a 4 csak Full low felbontáson 1280x1024(ennyit a max felbontásom) nem tudjátok hogy miért?mert néztem róla videókat elvileg legalább High on kéne futniuk :)

a válaszokat előre is köszönöm, ha valamit rosszul írtam le akkor elnézést ,de én ezekhez nem értek annyira :)

#videokártya #VGA #processzor #milyet vegyek?gépet vegyek?
2014. márc. 13. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért itt valami más gubanc lesz, ennek a gépnek illene normális beállításokon futtatnia az említett játékokat.

A legfrissebb VGA driver van telepítve (és az AMD oldaláról származik)?

2014. márc. 13. 17:29
 2/7 A kérdező kommentje:
igen tegnap szedtem le
2014. márc. 13. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
haverok mondták nem éri meg Geo-PC-ből gépet venni mert ott át basznak , lehet tényleg? mert az egész gépet onnan vettem
2014. márc. 13. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
amúgy mostanába a gépemet ShutDowner programmal kell leállítanom mert amikor ki kapcsolom rendesen akkor aló módba lép, vagyis a monitor villog és valamit ír(el felejtettem ,hogy mit) meg egy csomó játék írja hogy nincs fel téve a videó kártyám például az AMD Gaming Evolve(beta) is ,de az eszközkezelőben viszont benne van a videó kártyám és fel is ismeri, az asztalon viszont amikor felbontást állítok a monitort nem ismeri fel, semmi baj sincs vele csak nem úgy futnak a játékok ahogy kellenének!
2014. márc. 13. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nah hát itt a VGA drivere szerintem ami hibás, de az is meglehet, hardweres a gond. Meg kellene nézni, minden a helyén van e a gépben, újratelepíteni a VGA driverét, mellesleg milyen vírusírtód van? Lehet valami megcsócsálgatta a rendszerfájlokat.
2014. márc. 16. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát hallod itt ezer % hogy valami gebasz van... Szerintem ezen a felbontáson Highon dalolni akéne a cuccnak? Próbáltad újrarakni?
2014. márc. 16. 21:51
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, ma kitakarítottam, haver bele nézett a gépembe és Saphire helyett Gigabyte-s videókártyát raktak a gépbe, de mivel nem volt rá jótálás már azt mondják baszhatom,de valami át állított a haver már fut High-on Single-ben pedig Ultrán is,de multyban valamiért eléggé sokszor meg akad a kép,low on és Ultrán is.
2014. márc. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!