Ez most komoly?
Figyelt kérdés
ez mire jó? :D 8gb ramot ki fog itt kihasználni kettő is bőven elég :D de jó kis Windforce hűtés van rajta (kinézetre biztosan)
2014. márc. 12. 20:46
1/10 anonim válasza:
ubisoft megoldja, hogy ki legyen használva. :-D
2/10 A kérdező kommentje:
A Battlefield 5-nek minimum 6gb vram kell majd? A Ghost 2-nek meg elég lesz a 4gb vram, 16gb ram. :D
2014. márc. 12. 20:50
3/10 anonim válasza:
amennyire nem optimalizálják az új játékokat, hanem minél hamarabb a piacra dobásra törekednek, nem kizárt.
4/10 A kérdező kommentje:
De írták, hogy Titan ára lesz valőszínűleg, akkor inkább Titan
2014. márc. 12. 21:02
5/10 anonim válasza:
Gratulálok a Shappirenek. Soha az életben nem fogja kihasználni...
6/10 anonim válasza:
Hát, hűtése tetszik a Toxic sorozatnak, bányászatra van 4 270x, és baromi hűsek, pedig 98% GPU activity mellett dolgoznak.
Visszatérve a 8GB VRAM-ra, szerintem is felesleges... :)
Mekkora sebességgel felvértezett SSD kell, hogy tele bírja írni azt a 8GB-ot játék alatt? :)
7/10 anonim válasza:
Srácok. Minnél nagyobb egy VGA VRAM-ja, annál nagyobb felbontást bír el jelentős sebességcsökkenés nélkül (értsd úgy, hogy egy ugyanilyen VGA-nak a 4Gb-os változata rosszabbul fogja bírni a 2K-t, 4K-t). Ez a kari már 4K-ra lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam hogy 4K-ra lesz, egy 300e Ft-os kari meg egy 200e-es monitor az nem olcsó és akkor kell még a gép többi része.
2014. márc. 12. 22:42
9/10 anonim válasza:
4k-ra én inkább CorssFiret csinálnék...
10/10 A kérdező kommentje:
Egyértelmű de ez a VGA alapból egy 780ti szint kb 3gb vramot hazsnána ki, de egy TITAN árán van.
2014. márc. 13. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!