Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a videókár...

Mit gondoltok erről a videókártyáról? Ez milyen játékokat vinne PL. : assassin's creed 3-at viné?

Figyelt kérdés
atiŸ radeontm hd 3450 dual head videókártya Jó a teljesítménye?

2014. márc. 12. 11:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
és ha proci sim nem S-es akkor mennyivel olcsóbb? Hol tudok neten rendelni ilyen gépet? Vagy hol lehet venni?
2014. márc. 13. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:
ha nem s akkor drágább, és a pcx.hu-n állítottam ezt össze
2014. márc. 13. 14:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem a pcx.hu-t és ott össze lehet rakni de volt egy kettő amit kihagytál, azokat még leírnád nekem PL.:a hűtőt milyen kell bele és amit össze állítottál alkatrészek kompatibilisek egymással ?
2014. márc. 13. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:
hűtőt nem raktam bele, azt is lehet utólag, mint látod sajnos így is több lett mint amit megadtál keret, és szerintem kompatibilisek, ha csak valamit félre nem nyomtam
2014. márc. 13. 15:34
 15/15 A kérdező kommentje:
És össze tudnál rakni nekem egy olyat amiben minden van akkor valószínű hogy egy kicsit kevésbé jó alkatrészekkel e jó videókártya a lényeges . Meg csinálnád nekem. KB ugyan ennyiért.
2014. márc. 13. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!