Mit gondoltok erről a videókártyáról? Ez milyen játékokat vinne PL. : assassin's creed 3-at viné?
Figyelt kérdés
ati radeontm hd 3450 dual head videókártya Jó a teljesítménye?2014. márc. 12. 11:19
11/15 A kérdező kommentje:
és ha proci sim nem S-es akkor mennyivel olcsóbb? Hol tudok neten rendelni ilyen gépet? Vagy hol lehet venni?
2014. márc. 13. 13:13
12/15 anonim válasza:
ha nem s akkor drágább, és a pcx.hu-n állítottam ezt össze
13/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem a pcx.hu-t és ott össze lehet rakni de volt egy kettő amit kihagytál, azokat még leírnád nekem PL.:a hűtőt milyen kell bele és amit össze állítottál alkatrészek kompatibilisek egymással ?
2014. márc. 13. 15:18
14/15 anonim válasza:
hűtőt nem raktam bele, azt is lehet utólag, mint látod sajnos így is több lett mint amit megadtál keret, és szerintem kompatibilisek, ha csak valamit félre nem nyomtam
15/15 A kérdező kommentje:
És össze tudnál rakni nekem egy olyat amiben minden van akkor valószínű hogy egy kicsit kevésbé jó alkatrészekkel e jó videókártya a lényeges . Meg csinálnád nekem. KB ugyan ennyiért.
2014. márc. 13. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!