Mennyire biztonságos külső merevlemezen tárolni az adataimat?
Ha nem mozgatod amíg a vinyóban lévő olvasófej le nem parkol (értsd: kikapcsolás után cca. 20 mp) és nem ütöd-vágod, eléggé.
Persze arra is figyelni kell, hogy ha mínuszokban cipeled magaddal, beüzemelés előtt érdemes várni egy félórát amíg át nem melegszik, nem feltétlenül tesz jót neki ha 0 fok alatti hőmérsékleten üzemel, nem is arra tervezik őket.
e hiszen ez is belső winyónak minősül, nem? (sima laptop-ba való winyókat tesznek át USB házba)...
Rosszul tudok valamit?
Én végig ebben a hitben voltam, hogy ilyen 2,5 belső winyókról van szó, külső USB házban, amelyek elindulnak, mivel laptop-hoz tervezték őket és ezért külön tápellátás se kell, elég az amit az USB lead.
Nem az a lényeg, hogy minek számít, hanem az hogy használod. Ha USB-s illetve a házon kívül van akkor az külső és kész és ebben az esetben már is több a hibalehetőség, hiszen leeshet illetve minden alkalommal benne van a hibás leválasztás lehetősége, ami adatvesztéssel járhat.
Mindez egy belső vinyónál nem áll fent...
nyilván nem kell dobálni, meg ilyenek
akkor mondjuk úgy, hogyha normálisan van használva (értsd rendeltetésszerűen) akkor bírja azért sokáig, nekem kb 4 éve van meg az enyém, jól állja a sarat, persze ami fontos adat azt több helyen is tartsd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!