Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Így eltudnám indítani a GTA...

Így eltudnám indítani a GTA V-t Pc-n, akadozás nélkül?

Figyelt kérdés

Üdv.

Láttam már jó pár vidit,hogy XBOX játékokkal játszanak PC-n emulátorral.

Szerintetek a GTA V is indítható lenne emulátorral?

Illetve szerintetek menne a gépemen ,lagg nélkül?

Lap:ASUS ROG - Maximum vi Hero

Proci:intel i5 4670k Thermalright Alrchon hűtéssel

Ram:2x4GB Kingston 1866-os ram

VGA:Sapphire GHZ e. HD 7970

Táp:XFX pro 550 core e.

2014. márc. 11. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
nem menne ezen a gépem, add el a vgád és vegyél belé 4 darab gtx titán akkor talán egy 12 fps-el menne..te ökör.
2014. márc. 11. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:

"Láttam már jó pár vidit,hogy XBOX játékokkal játszanak PC-n emulátorral. "

Ja meg egy halom facebook feltörős tutoriál is van, csak furcsa módon mind vírusos linkre mutat...

2014. márc. 11. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ennyire buták. Normális emulátor NEM LÉTEZIK.
2014. márc. 11. 16:25
 4/6 A kérdező kommentje:

1.Nem hiszem,hogy azért ökör lennék,mert teljesen normális módon ,egy teljesen normális kérdést feltettem.Logikus azért tettem fel,mert nem értek hozzá és érdeklődök.

2.Azért az emulatoros "tutorial" hitelesebb volt sztem ,mint a facebook feltörős:D

3.Ha nem érdeklődik az ember,nem is fogja megtudni ,hogy az sem feltétlenül volt kp.

und végül: muszáj lesz vennem egy konzolt ezek szerint,mert nincs kedvem várni,mert lehet hogy pár nap,egy-két hét,de jó eséllyel olyan lesz mint az ,hogy 3/4 évvel később adták ki konzolra is,mint az előzőleg kiírt időpontban:D

2014. márc. 11. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
vegyél nekem is egy konzolt és többé nem mondom, hogy ökör vagy, becs szóra!
2014. márc. 11. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Az nem engem minősít,hogy teljesen normálisan feltett kérdésre és egy teljesen normális kérdésre,ahol csak érdeklődtem,azért mivel nem vagyok ilyen témában tájékozódott,s szerettem volna információt szerezni,s ezért valaki letett egy szegénységi bizonyítványt,az még mindig nem engem minősít.
2014. márc. 12. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!