Gigabyte vagy MSI videokártyát vegyek? Nem tudásbéli hanem minőségi különbség érdekel.
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:27
1/6 anonim válasza:
Tudásban és minőségben is kb azonos a két gyártó. Elég jónak számítanak.
3/6 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Tudnunk kéne mien vga ról van szó, ugyanis a hütés ami mérvadó itt, illetve a fesz szabalyzók, órajelek, memóriak. A 2 gyartó kb. egyforma, bar az MSI VGA-k terén szerintem jobban muzsikal
4/6 anonim válasza:
Gigabyte!
nekem Gigabyte van és tökéletes!
5/6 anonim válasza:
Nekem volt Msi-m.Kettő is.Mindkettő tönkrement.Volt gygabytom az jó.Az van most is.
6/6 anonim válasza:
Ezeket a dolgokat szeretem. Ezt vegyél, ez van nekem is. :D De hogy írtál volna róla valami egyéni véleményt, az már luxus. :))
Egyébként én tapasztalataim szerint az MSI picit minőségibb cuccokat gyárt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!