MSDN WIN7 Ultimate x86 van a gépen a Vinyó biosban meg IDE módban van. Át állíthatom AHCI módra, vagy elötte fel kell telepítenem valami drivert?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy IDE-ről AHCI-ra át válthatom-e a sata vinyót. Alaplap: Gigabyte H61M-S2PV Valamit telepítenem kell előtte?2014. márc. 9. 18:38
1/10 Gábor_79 válasza:
Telepíteni nem kell, csak a registry-ben átállítani. Itt a tipp: [link]
2/10 A kérdező kommentje:
És biztos be fog tölteni a windows ha ezt megcsinálom? csináltál már ilyet vagy más csinált?
2014. márc. 9. 19:04
3/10 Gábor_79 válasza:
Történetesen már csináltam és bejött, tudtam használni utána a gépet, de hogy mindig minden esetben működik-e, azt nem tudhatom.
4/10 A kérdező kommentje:
Persze azt nem is várom el:D Megpróbálom, aztán mindjárt ki derül. Azért remélem működik
2014. márc. 9. 19:08
5/10 Gábor_79 válasza:
Én is nagyon remélem. Jelezz ha pozitív a végeredmény!
6/10 A kérdező kommentje:
A végeredmény hogy megcsináltam a registry módosítást nullára, bios-ban AHCI mód, windows elindult kétszer olyan gyorsan mint eddig, 10 másodperc után kiírta újra indítás kell, restart után itt vagyok teljesen jó:D És meglepő számomra de olyan gyorsan kapcsol be és ki a gép, meg nyílnak meg a programok hogy nem hiszem el.
2014. márc. 9. 19:15
7/10 Gábor_79 válasza:
Tartozik ehhez egy Microsoft javítás, amit a biztonság kedvéért futattam akkor. [link]
8/10 Gábor_79 válasza:
Igen az AHCI mód fejlettebb merevlemez kezelést/kihasználást jelent.
9/10 Gábor_79 válasza:
Azért megkönnyebbültem. Én biztattalak rá.. ha mondom nem jön össze az kellemetlen.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, lefutattam amit küldtél sikeresen megcsinálta a Fix It cucc a dolgát. Remélhetőleg akkor máskor is sikeres lesz a boot:D
2014. márc. 9. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!