Mennyiért tudnám ezt a konfigot eladni?
Eladnám a gépemet, de nem tudom, mennyit kérhetnék érte...
A konfiguráció:
1.Asus M4A78-AM alaplap (2000 MHz FSB, 2.0 PCI-E 16X, Socket AM3, integrált ATi Radeon 3200VGA, Via HD Sound)
2.AMD Athlon II X3 425 3 magos proci, 2970MHz per mag
3.2X2 GB DDR2-1066 RAM Dual CSX Overclocking Kit (a RAM most 1210 MHz-en megy) hűtőbordákkal
4.nVidia GeForce 9600 GT 512 MB GDDR3 videókártya (extra rajta, hogy a ventillátor a GPU hőfokának függvényében emelkedik, ill csökken, így kevesebbet fogyaszt)
5.Midi ATX ház fekete
6.Sony DVD-RW (16XR 10XRW DVD írás)
7.320 GB Maxtor SATA HDD
Everest 5.30 tesztek:
RAM olv :8 774 MB/s
RAM ír :7 007 MB/s
RAM másol:10 455 MB/s
RAM késl.:52 ns
Teszteredményeket még közölhetek, csak kérni kell (3D Mark, PC Mark, etc...:))
előző vagyok
ha alig használt (1-2 hónapos), akkor talán 80, de sztem ennél több semmiképpen sem
Természetesen 1 év garancia érvényes minden hardverelemre.
A 60 mindenképp nagyon kevés, ezt a ramot min. 28000 FT-ért kapod meg, a videókártya is 21-22 körül mozog... A proci is van egy 20-as, nem is folytatom...:D
Crysis tesztet csináltam, az eredmények:
1024*768 low: 117 FPS
1280*1024 high (minden maxon): 37 FPS
sztem is max 60
a vieokartya ujonnan is 15, de mar ket generacioval tulleptek rajta
ezt tudni kell, hogy megveszel egy konfigot, es fel ev mulva mar csk a harmadat eri. Ezzel egyutt kell elni.
Minek vetted meg ha egyből el akarod adni? Vagy nem vetted?
Nem túl okos ötlet megvenni a boltba, kivinni az utcára, és eladni.
Na de, hogy érdemben is válaszoljak, szerintem egy 100-ast kérhetsz érte, hátha megadja valaki. A Vga lefelé kilóg a sorból.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:42
Megtettem, onnan tudom az árakat, hidd el, ennyibe kerülnek... De tudod mit? Itt egy link, nézd csak meg, mennyi is ezeknek az ára... Új minden alkatrész, nem használtak! Illetve 4 órát voltak használva, a teszt idejéig.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:08
A videókártya újonnan 21 000 Ft, ezt így elárulom. Nézz csak körül bármilyen webshopban! A procit pedig 1-2 hete árulják MO-n, a RAM is most jött ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!