Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CPU kihasználtságot figyelemme...

CPU kihasználtságot figyelemmel követő és naplózó program létezik? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ilyen programra lenne szükségem, időnként felugrik a CPu 100 %-ra és szeretném tudni hogy milyen program okozza ezt...

Az összes telepített programot átnéztem és a folyamatokat is ismerem amelyek futnak mindig (amelyek programokhoz kötődnek) és azok nem okozhatják...

Ez akkor is előfordul ha csak a Firefox és ez az oldal van nyitva...

Gépeléskor pár másodpercre elkezd akadozni a gép, onnan tudom hogy probléma van, de mire nyitom a feladatkezelőt és teljesítmény lapfület már semmi nem fogyaszt sokat, csak a CPU értéket látom, hogy pl. 95% és folyamatosan esik vissza, pár másodperc múlva 4-5%...

Pontosan tudni szeretném hogy mi ez, egy program ha figyelné és loggolná hogy egyetlen pillanat alatt mi ugrik fel, az lenne a leg célravezetőbb...

2014. márc. 9. 11:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Jaa, Windows 7 az operációs rendszer és ez egy Asus laptop.
2014. márc. 9. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyen-olyan neveken win98 óta benne van a rendszerben. jelenleg resource monitor néven fut, amit nem tudom, hogy fordítottak magyarra, de valószínűleg erőforrásfigyelő, vagy ilyesmi lehet.

Egyrészt ott van a start menüben az eszközök/rendszereszközök alatt, másrészt a feladatkezelőben a teljesítmény fülön találsz egy gombot, ami indítja.

2014. márc. 9. 11:53
 3/5 anti paladin ***** válasza:

Nem próbáltam de próbáld meg:

[link]

[link]

2014. márc. 9. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Keress rá erre:

AIDA64 Extreme Edition v4.20.2820 Beta MAGYAR – Portable

és nézesd át a géped Malwarebytes-el

2014. márc. 9. 16:42
 5/5 csacsi2 ***** válasza:

#2 -ik jól írja Teljesítmény monitor, Teljesítményfigyelő, rendszermonitor stb.

Performance monitor.

futtatásba írd: perfmon.msc

2014. márc. 11. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!