200 ezerből a legjobb gamer gép?
Figyelt kérdés
Légyszives aki nagyon ért hozzá az rakjon össze nekem egy gépet 200k-ból.Monitor nem kell!2014. márc. 8. 19:35
21/24 halalfalo válasza:
Az utolsó konfiggal az a baj, hogy a "B" chipsetű alaplap gyengécske az I5-höz, ráadásul a CL11-es RAM sem a legjobb
22/24 anonim válasza:
Ha a középkorba lennénk, akkor a szerencsétlen ajánlót kivégeznék a # 20 válaszoló, sötét felfogása miatt, mert nem ért hozzá. Nekem ugyanez az ASROCK B85M-HDS típusú alaplapom van egy i7 3770 társaságában és tökéletesen jó
23/24 anonim válasza:
# 21 másik idióta, mégis honnan veszed ezt a marhaságot, hogy a "B" chippes alaplap nem jó?
24/24 halalfalo válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!