Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1. 000000 Ft-ért milyen gépet...

1. 000000 Ft-ért milyen gépet lehet összerakni?

Figyelt kérdés

Gépkocsi eladása miatt lett ennyi pénzem, olyan gépet szeretnék végre összerakni amihez 4-5 évig nem kell semmit módosítani hogy jól fussanak a játékok full HD-n.

Monitor nélkül! Egér+egérpad és bill. is kellene hozzá. Lehetőleg INTEL legyen, és ne vízhűtéses.

2014. márc. 8. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól látom,hogy a keret egy milka?
2014. márc. 8. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen jól látod, nem szarozok. Gépre ennyit raktam félre, hiszen másra egyenlőre nem költök.
2014. márc. 8. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ennyi pénzt kiadni egy számítógépért. A technológia fejlődése olyan gyors, hogy egyszerűen nem éri meg. 4-5év alatt nem csak a processzorok / videókártyák számítási teljesítménye növekszik rengeteget, hanem új technológiák, szabványok (DirectX, stb.) is jelennek meg. Jobban jársz, ha most veszel a harmadából egy "hagyományos" felsőkategóriás gépet, a maradékot félreteszed, majd 3-4év múlva megcsinálod ugyanezt.

Játékra jelenleg 200-300ezer forintból tökéletes gépet össze lehet állítani. Őszintén szólva én nem is tudnék 1millió forintnyi alkatrészt összeválogatni... De mint mondtam, egyszerűen nincs is értelme.

2014. márc. 8. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Hármas jól írja. High end hangcuccokkal és kiegészítőkkel ennek többszörösét is el lehetne költeni, de egy monitor nélküli gépre 400.000 a felső határ, ennél többet nem érdemes, majd 3-5 év múlva veszel megint ennyiért egyet.
2014. márc. 8. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Max. ilyet.

I5 4670k

Scythe Mugen 4

MSI Z87 G45 Gaming

Asus GTX780Ti DC2

Kingston HyperX Blu 2x4 Gb RAM

WD Blue 2Tb

Samsung 840 EVO 128Gb

XFX Pro 650

Zalman Z11 Plus

Razer egér, Razer bill, ami tetszik.

Remélem nem hagytam ki semmit.

2014. márc. 8. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

SuelElber nek igaza van ,csak annyi ,h én nekem kicsit erősebb kell mivel én nagyban sony vegasozok és mikor látom ,h I5 ÖS porcival akadozik ha pl klónozni kell ,az már nagyon idegesítő . Ha szeretnél játékokat hostolni (szervert futtatni)+közbe játszani akkor ha egy ngayobb gépigényű játék az amit hostolni akarsz ,akkor ajánlot 16GIGA ram. A jó videókártya se maradjon ki a gépből azért ,h sok fps ed legyen ,de ahhoz ,h sok fps ed legyen kell egy jó proci .Na ez a gép körforgása ,vagyis amit én ajánlok :

Proci :I7 4770K

Alaplap : Asrock z87 extreme 4

Videókártya : MSI Gtx 780 ti

Ram : lényeg ,h ne 2x8GB ot vegyél ,mert az 2slotot foglal inkább egybe egy jó 1600MHZ es kingstonos 16GB ramot ,kisebbet nem éri meg.

A többi lényeges dolognak nézz utána ki mit ajánl.

2014. márc. 8. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:

#6-os a ramról butaságot írt, mivel ha dual channel-ben veszed a ramot, akkor gyorsabban fog ketyegni neked

szóval 2x8 gb-t vegyél

2014. márc. 8. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 már bocsi, de játékokban a 4670k és a 4770k között kb. 2-3%-különbség van, ami szerintem nem ér meg +30-40k-t. Ha meg húzza, akkor az i5 4670k simán hozza a játékokban a 4770k szintjét, vagy akár le is hagyhatja.
2014. márc. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!