Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb ezek közül?

Melyik a legjobb ezek közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Illetve ár/érték arányban jó-e ?

2009. dec. 13. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Az első kettő drága. Majd 20 ezerrel olcsóbban meg lehet kapni máshol őket... A harmadik kb normál áron van.

Tudásba meg Te is össze tudod hasonlítani őket.

Bár ha nem minden áron laptopra fáj a szíved, akkor ennyi pénzből egy baromi jó PC-t össze lehetne rakni, sokkal jobbat mint ezek a laptopok. Ez a laptopos dolog olyan divatb*zis lett...

2009. dec. 13. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Divatbuz*s mi, csibebogár? :D

Imádom az ilyeneket mint te :D. Nekem pl a munkámhoz kell és sok embernek is praktikusabb megvenni egy laptopot a napi teendőire mint egy PC-t venni ami semmi mobilitást nem nyújt neki. Mellesleg veszel egy laptopot 100e Ft-ért, 3 évig jó, kidobod és veszel egy újat. Aki játszani akar az meg vegyen konzolt. Akinek meg munkára kell az vegyen PC-t, vagy mint én Mac-et ha van rá pénz és lehetőség. De ebben hol a buz*ság? Apukád régen meztelenül laptoppal vert vagy mi ez a fóbia? :D

A kérdésre meg; ezeken a helyeken messze a legdrágább a laptop. Kisebb üzletekben lesd meg, vagy külföldön ha teheted.

2009. dec. 13. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:

nyilván nem arra gondoltam cicafiú, amikor a munkád miatt kell... Hanem arra, amikor a tinik, a szünetben a laptopjaikkal a hónuk alatt flangálnak az iskola udvaron, hogy mindenki lássa, mert az tök király.

Akinek a munkájához kell, vagy mert állandóan utazik, stb, az teljesen rendben van.

2009. dec. 13. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
2009. dec. 13. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
2009. dec. 13. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Munkához, otthonra kiváló kis asztali gépet lehet kapni, amelyik még 5 év múlva is gép lesz. [link]

Unokatestvérem egy éves laptopja használhatatlan, mindenhová hurcolta, iskolában tüntetett vele. Kész, kinyírta, volt vagy 150 ezer az ára. Másikat nem kap, nincs rá pénz.

2009. dec. 13. 19:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp notebookban gondolkozok, Win op.rendszerrel, ezeket találtam egyelőre amik szóba jöhetnek, de keresgélek folyamatosan, olyat szeretnék mint mindenki más, normális tudásút olcsón :) azaz 200e alatt.
2009. dec. 13. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Vazz miért kell leszólni? Én tökre el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor ilyen laptopra van szükség. (mondjuk nekem is asztalim van)

Én ebbe nem szólnék bele, viszont mielőtt vásárolsz, írd be a cuccokat a www.argep.hu-ba. Ez az összes bolt között keres, megnézi, hol a legolcsóbb.

Viszont itt van még egy paraméter, a garancia. Van, hogy olcsóbb a laptop, de mondjuk csak 1 év gari van, nem 3. De mindenképp nézd meg a honlapot.

2009. dec. 15. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!