Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vista, Win7 - "nincs hangkimen...

Vista, Win7 - "nincs hangkimeneti eszköz telepítve"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem magánembertől egy számítógépet, amin XP volt, semmi baj nem volt vele egy áramkimaradásig, ami után újra kellett raknom az op. rendszert (sajnos csak Vista volt itthon) Jobb alsó sarokban hangjelző ikon pirossal áthúzva és kiírja, nincs hangkimeneti eszköz telepítve. Pedig az aktuális realtek-et felraktam. Utána fel Win7, aktuális realtek, és ugyanez. Hátul kell bedugni a hangfalat 3db. kör alakú lyuk közül a középsőbe. Alaplap ASROCK N68-S, nem tudom számít-e. Az eszközkezelőben kiírja a hangnál, hogy "High Definition Audio Hangeszkösz - Ez az eszköz megfelelően működik." A frissítésre kiírja, hogy naprakész. Mint látjátok elég láma vagyok hozzá, de hátha a segítségetekkel sikerül megoldani a problémát:)
2009. dec. 13. 16:06
 1/4 ceri ***** válasza:

Mi az, hogy aktuális? nem lehet, hogy a 32 bites rendszerre a 64 bites drivert tetted vagy fordítva?

Az meg engem is érdekelne, hogy Win 7-re (64bit) van egyáltalán realtek driver?

2009. dec. 21. 19:25
 2/4 proximus válasza:
100%

Hali! Következőt szeretném figyelmedbe ajánlani:

Google: beírod az alaplapod számát amit itt is megadtál, vagy látogass el ide:

[link]

Az hogy 32 bit vagy 64 bit azt már neked kell tudni, hogy mit telepítettél fel aszerint csemegézhetsz az oldalon.

Sok sikert!

2009. dec. 22. 05:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Nagyon szépen köszönöm a segítséged, tudunk karácsonykor mozizni neked köszönhetően:D:D:D:D Még 1x köszi, és Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 22. 20:17
 4/4 proximus válasza:

Nincs mit nagyon szívesen és utólag is Kellemes Ünnepeket.

üdv. prox.

2009. dec. 29. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!