Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Geforce 210 HDMI kimenet?

GeriBoi kérdése:

Geforce 210 HDMI kimenet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy Asus P5KPL-AM alaplap a gépemben, volt egy nVidia 9800GT kártya benne. Vettem egy TV -t, a VGA -ba egy DVI-HDMI átalakítót HDMI kábellel. A TV azt írta, nincs jel. A gép sem látta őt... Sokáig szenvedtem vele, kipróbáltam egy laptoppal a kábelt és a TV -t és hibátlanul működött. Ezen felindulva, vettem egy Geforce 210 -es kártyát, amin van HDMI kimenet. Összedugtam és így sem észlelik egymást... Már mindenhogy próbáltam... semmi... Valakinek van valami ötlet? Megköszönöm a segítséget! :)

2014. márc. 6. 21:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ilyet sose lattam... Semmi be sem villan... Mikor csak az van radugva, tv hdmi -ben semmi...
2014. márc. 7. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor vga csere
2014. márc. 8. 08:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Most vettem...
2014. márc. 8. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
használt
2014. márc. 8. 17:40
 15/15 A kérdező kommentje:
új
2014. márc. 10. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!