Ehhez a konfighoz milyen VGA-t, tápot és hűtőt ajánlanátok valamint rendben van-e a konfig?
Intel Core i5-4570
MSI GTX750 1GB DDR5 N750-1GD5/OC
Kingmax 2x4GB 1333MHz DDR3
Sharkoon VS3-V Chrome 4044951013326 fekete
Chieftec CTG-450-80P 450W OEM
Még tanulóban vagyok hardverek terén, de mélyebb olvasgatások, tesztek és fórumozások után összeraktam ezt a gépet magamnak pcx-en, ez eddig 127 ezer lenne. Alapból programozás, videó-/képszerkesztésre használnám de természetesen játék sem utólagos. Mindenképp Haswell 1-5 procit szeretnék venni, i7-re sajnos nincs keret.
Kérdéseim:
1. Kihajtja a proci a VGA-t? (Vagy milyen másik VGA-ra cserélnétek ugyanolyan árban (~32k)?)
2. A ház és a táp az jó lesz a konfighoz?
3. A Kingmax 2x4GB memória megbízható lesz, dual-channel jól fog működni?
4. Milyen hűtőt ajánlanátok a gépbe?
5. Így kompletten az egész (esetleg a ti változtatásaitokkal) stabil, az igényeimet kielégítő gép lett?
Köszönöm a segítségeteket! :)
Bármilyen kritikát (nem csak építő jellegű) elfogadok és örömmel veszek!
semmi baja vga-val meg a procival meg a többivel , de ha lehetne 1600mhz-es ramot vegyél vagy többet meg inkább xfx pro 450 vagy corsair cx 430 , i7 meg ha játékokra meg videózgatásra veszed, teljesen elég.
remélem segítettem :)
Hopsz, alaplapot totál elfelejtettem beírni.
Egy Asrock H87 PRO4 alaplapot gondoltam, ez jó választás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!