Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet az oka annak hogy...

Lait kérdése:

Mi lehet az oka annak hogy nem jó a fülhallgatóm a gépen?

Figyelt kérdés

Nem jó a gépen más hol viszont jól működik.Realtek audio érzékeli hogy új jack dugó van csatlakoztatva.A thx aduio is elindítottam de semmi ezt írja hogy:

the current selected audio device is disable, not present, not suppported by the application, or has unplugged jack connections.Do you want to select anorth aduio device now

és nem tudom hogy mit csináljak.

Válaszokat sürgősen várom.

2014. márc. 4. 19:55
 1/7 peterr80 ***** válasza:
3 vagy 4 felé van osztva a jack dugód vége ? Szerintem az alaplapi dugallynak 3 felé kell lennie (sztereo) azt felismeri. Persze ez csak tipp.
2014. márc. 4. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hátra dugom be a jack dugót hanem előre.Ott csak egy van a hangszórónak.Hátra is próbáltam de ott se jó.
2014. márc. 4. 20:03
 3/7 peterr80 ***** válasza:

nem. Félre értettél.

mono : [link]

Stereo : [link]

Franc tudja :) : [link]

ez utobbi a telefonok nagyrészénél használatos de szerintem nemjó a gép dugallyába. hanem a stereo.

De mondom, csak tippelek.

2014. márc. 4. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Stereo.De nem értem mert eddig jó volt csak kihúztam és átunna már nem működött.
2014. márc. 4. 20:25
 5/7 peterr80 ***** válasza:
ebben az esetben passz. Amúgy nem azt írtad hogy már használtad a gépeden, hanem hogy ott nem jó. De a lényegen ez nem változtat.
2014. márc. 4. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor bocs de nagyon sürgős lenne hogy működjön.
2014. márc. 4. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Megvan a probléma oka az hogy le van tiltva az eszköz de nem tudom hogy lehet elérni hogy aktiválva legyen.
2014. márc. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!