Mire való az SSD magasító keret?
Figyelt kérdés
Már több SSD-t beszereltem, és mindig is zavart, hogy mi az a vacak, amit adnak hozzá, és mindig ki kell dobnom, mert nem tudok vele mit kezdeni... A nevét is most tudtam meg (azt, hogy "magasító keret"-nek hívják) miután kicsit rákerestem. De a funkcióját még így sem értem.#SSD #magasító keret
2014. márc. 4. 08:36
1/4 csacsi2 válasza:
Ha nem férne el egy vastagabb SSD (pl egy csavar miatt)...
2/4 anonim válasza:
Egy SSD lehet 9.5 és 7mm vastaságú is. 9.5mm-nél nincs gond, 7mm-nél esetleg mozoghat a rendelkezésre álló plusz hely miatt (9.5-7=2,5mm). A keret kitölti a rést, nem fog mozogni, valamint rendesen beilleszkedik a helyére.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem tudom miről beszéltek. Én mindig csak keresek egy rögzítési pontot, ahol elfér az SSD (optikai meghajtók, vagy HDD-k helyén), egy csavarral oda fogatom, és kész. Mindegy, úgy néz ki ezentúl is kidobálom majd őket. Vagy felrakom Vaterára párszáz Ft-ért :)
2014. márc. 5. 08:21
4/4 anonim válasza:
Nem csak asztali gépbe tehetsz SSD-t, hanem laptoba is. Oda meg jól jön a magasító keret, én is alkalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!