Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokártyát ajánlotok?

Milyen videokártyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretném megvásárolni ezt a monitort

[link]

És gondolom kell hozzá valami olyan videokártya ami a 3D technológiát támogatja. Az olcsóbb kártyákat részesíteném előnyben. Bár az is nagy segítség lenne ha elárulnátok, hogy milyen kulcsszóval keressek rá a ilyen videokártyákra.

2014. márc. 4. 01:56
 1/4 BM-Striker ***** válasza:

Akármilyen kapható vga alkamas ré.

Egy Radeon R7 260x pl. jó vétel.

2014. márc. 4. 02:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megemlíteni, hogy Nvidia párti vagyok.
2014. márc. 4. 04:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy passzív 3D-s monitor, aminek teljes pompájában csak filmezésre ajánlható a 3D élmény. Játékoknál HD felbontáson (1280x720) nyújt élvezhető sebességet 3D-ben, mert fullHD-ban 24Hz a maximális képfrissítés. MOndjuk egy gyengébb kártyával amúgy is kompromisszumokat kéne kötni.

Az R7 260X egy remek ár/értékű kártya, nem biztos, hogy megéri nagyon ragaszkodni egy gyártóhoz azaz nem fizetődik ki mindig fan-nak lenni. Én mindig szemrebbenés nélkül váltogattam geforce vagy radeon kártyák között és egyikkel sem volt semmi gondom. Az R7 260X árán kapni GTX650Ti vagy GTX750 kártyákat, amik gyengébbek a 260X-nél, de használható teljesítményt reprezentálnak. A GTX750 előnye, hogy fele annyit fogyaszt (55W) max terhelésen, mint a 650Ti (110W) vagy a 260X (115W).

2014. márc. 4. 04:50
 4/4 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Ez pl jó lenne.

Ennél vagy 260/260x-nél gyengébb kártyát nem éri meg vennni.

2014. márc. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!