Djeki kérdése:
Egy Intel Core i5 4670K-hoz jó lesz tuningolásra és játékra is egy Gigabyte Z87-HD3?
Figyelt kérdés
Ha már nem lenne elég alap órajelen a proci akkor tuningolnám csak.2014. márc. 3. 19:31
1/13 anonim válasza:
Egy Asus Z87-K jobb lenne, 30k.
2/13 anonim válasza:
Nekem ugyanez a párosítás van, nagyon jó mindkettő! Tuningolni is simán lehet, próbálkoztam vele, megy jól, de jelenleg alap órajelen megy, mert nincs rá szükség.
3/13 anonim válasza:
Az Asusnak egyébként kevesebb USB csatlakozója van, kevesebb jack csatlakozója(a gigabyte tud 5.1-et), kevesebb sata csatlakozója. Az a sárga szín csak rádob egy lapáttal, ha a kinézet is számít. Mindenképpen a Gigabyte.
4/13 anonim válasza:
Csak a HD3 nem tuninglap, de mindegy.
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor milyen jó alaplpot javasoltok kb. ilyen árban?
2014. márc. 3. 20:49
6/13 A kérdező kommentje:
Asrock Z87 EXTREME 3? Az miylen?
2014. márc. 3. 21:02
9/13 anonim válasza:
Azt sem tudod milyen ez a lap, ne mondj előítéleteket... Akkor hogy a fenébe ment nekem simán 4,2 ghz-en?
10/13 anonim válasza:
jó választás ez a gép nekem is ilyen van. Ez azt mondták a boltba erös gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!