Milyen nyomtatót vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy nyomtatót. Igazából egy multifunkciós gépre gondoltam, de szeretném kikérni a véleményeteket, tapasztalataitokat a márkákról, áraikról, hozzá való patronokról és áraikról, lézereset vagy tintasugarasat?2014. márc. 3. 19:21
1/3 anonim válasza:
Canont ne. Most vettem multifunkciósat, rémes. Utánaolvastam kb mind ugyanilyen. Előtte Epsonom volt, milliószor jobb volt, öreg gép és mégis szebbet nyomtatott. A patronok is olcsóbbak Epsonokhoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig pont Canon-ra gondoltam. Az első nyomtatóm egy Epson volt, nem is panaszkodhatok rá mert sokáig bírta, a patronok is viszonylag jó árban voltak, talán a fotó minőség nem volt olyan jó.
2014. márc. 3. 19:30
3/3 anonim válasza:
a canonba a legolcsóbb szinte a patron epsonom volt nekem is hát a gyári patront amit adtak hozzá na azzal sikerült nyomtatnom 1 képet utána meghalt a nyomtató csak én erről nem tudtam mert rá 2-3 hónapra vettem EREDETI epson patront beleraktam de a nyomtató nem érzékelte már a kéket és a sárgát a többit érzékelte de nem nyomtatott utána vettem megint eredeti patront azzal se működött utána már a gép se ismerte fel azt írta hogy hibás családba még van epson mindegyik döglődött pár nap után ennyit az epsonról inkább vegyél hp-t vagy samsungot nekem jelenleg igaz nem multifunkciós még csak szines sem de lézernyomtató hp marha gyorsan nyomtat és szépen is már 2 éve megvettem azóta a gyári toner van benne amire azt írták kb 700lapra elég na hát én rendesen nyomtatók mert a munkám miatt kell van hogy egyszerre 200 oldalt és még mindig bírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!