Összetudnátok állítani a lehető legjobb konfigurációt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lényeg: 350w táp elég legyen
sima atx házba jó legyen
netezős,windows win 7 stabilan fusson rajta
semmi vga ,elég az integrált,játékra ott van az Xbox!!!
Intel párti vagyok,de jöhet AMD is ,lényeg hogy a pénzhez képest a legjobb legyen és a késöbbiekben lehessen bővíteni
MAX 50 EZER TF IG!!!!
2014. márc. 2. 08:47
1/4 anonim válasza:
Használtpiac. Szerintem ez jó lenne. Még játszani is lehet rajta. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Azért írtam mert magam akarom összerakni,pénz még nincs rá,apránként szeretném össze szedni az alakatrészeket! Ha össze tudnál hozni a lehető legjobb konfigot akkor annak örülnék! :D Vagy az ipontól vagy a extreme digitaltól! Pcx nél azt írták az értékelésnél hogy nem megbízhatók,garancia stb.. :D
2014. márc. 2. 09:18
4/4 anonim válasza:
A pcx a legjobb webshop Magyarországon.Megbizható és a legolcsóbb!Haverom onan vásárolta az egész gépét és én is onan vásárolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!