Tegnap vettem egy AMD A8 5600K 4 magos processzort. Integrálva van a videó kártya de nem ad az istenért képet ebbe kérném a segítségeteket? Alaplap:Asrock FM2A55M-HD+ Memoria: 2x 4gb Hyper Blu 1600 Mhz Táp: 450 W
Én is erre gondoltam akkor küldöm vissza a PCX-nek cseréljék ki.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Csak még egy kérdés: amúgy az alaplap egész biztosan bekapcsol?
Valami visszajelzés biztos van: led világít, proci venti pörög, chipset hűtő melegszik, ilyesmire gondolok...
Memóriákat megpróbáltad mindenféle felállásban?
Pl. egyszerre csak egy modul legyen bent és egyesével mindkét foglalatot kipróbálva...
ATX +12V 4 pines csatlakozót gondolom rádugtad...
Szintén úgy gondolom (mivel már raktál össze gépet) ,hogy egyelőre még csak simán egy asztallapon (minimális perifériákkal - winyó, dvd olvasó nélkül) és nem a házban összeszerelve próbálkozol az indítással...
Ez az alaplap már UEFI bios-os.
Az én alaplapom AsRock A75Pro4 ha valami gondja van bootoláskor a képernyőre írja a hibakódot. Ezen kívül van egy led kijelző is az alaplap egyik sarkában ami ugyanezt a hibakódot jeleníti meg (segítség akkor ha nincs a monitoron kép)
Neked sajnos egyik lehetőség sem adatott meg a hibakeresés szempontjából.
Ha a SPEAKER tüskéire rádugsz egy csipogót hallat valamilyen hangot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!