Melyik a jobb? Netbook, vagy a Notebook? Megbánnám ha netbook-ot vennék?
Megbánnád a netbokot, meg is indoklom miért!
A netbokok általában szerény grafikai teljesítménnyel rendelkeznek, ez egyféle spórolás a gyártó részéról, nade a mai internethez már grafikai teljesítmény is kelletik, pl egy video megnézéséhez, vagy flash animációk, ajax technikák stb!!!
Vedd azt amiben normális grafikus chipet raktak nem vmi gyengitett bóvlit!! A netbokkal könynen oylan csapdába eshetsz hogy bizonyos szegmense a netnek jól fog menni, és lesz egy könnyű zsebrevágható géped, viszont bizonyos részei a netnek tehát amik komolyabb grafikus teljesítményt igényelnek megnézhetetlenek lesznek...
Plusz netbokon felejtsd el hogy komolyabb játékkal játsz vagy hd filmet nézel..
Örülj ha a divx nem szaggat be rajta!
halli! nekem egy Toshiba NB100 netbookom van és tökéletesen elégedett vagyok vele. xp-vel árulták, de a windows7 is hibátlanul fut rajta. mondjuk én nem játékra használom, csak mindennapi munkára, de anno azért is vettem meg mert nem egész 1 kiló :)
amúgy a paraméterei sem olyan rosszak:
120GB HDD
1GB RAM
1.6 GHz Intel Atom CPU
stb... olvass utána, azt írják h piacvezető a netbookok között :)
Nekem egy GIGABYTE M1022Cm van jó kis masina netezi kiválló saját monitorján(1024X600)a filmek tökéletessen mennek az akku 3-4 óráig bírja
DE a nagyobb felbontás a játékok stb felejtős
ui. egy normális netbookot már 70-80k ért is kapsz egy normális notebook viszont 120knál kezdődik (mivel nekem van egy egész komoly asztalim játszani az ár döntött de nem bántam meg könyen lehet cipelni most tervezek venni egy feltöltőkártyás mobilnetet)
Valójában a netbook csak annyival jobb hogy van benne mobil net /teáht bárhol netezhetsz/ meg van benne atoomproceszor de azz csak annyi tesz hogy tovább birja töltés nélkül
amugy a notebook az minden másba jobb nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!