Ps 3 on rendesen/jol fut a gta 5?
Figyelt kérdés
jol fut ps 3 on a gta 5 ? nem laggol ?2014. márc. 1. 13:17
1/6 anonim válasza:
Helyenként kicsit leesik a framerate, de szerintem nem különösebben zavaró. Ahogy nézem, sajnos X360-on is hasonló a helyzet, így ma az a helyzet, hogy GTA5-t nem tudsz sok FPS-sel játszani...
2/6 A kérdező kommentje:
És nagyon laggol ?
2014. márc. 1. 13:30
3/6 A kérdező kommentje:
Vagy csak nagyon ritkán akkor is nagyon kicsit esik le a framrate ?
2014. márc. 1. 13:31
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Játszani tudsz vele, az a lényeg :)
6/6 anonim válasza:
Szia! Én év elején vettem egyet, egy ps3-mal együtt :) nekem nagyon tetszik a játék. Láthatóan csak egyszer akadt meg, de az is csak 2 mp-ig. Aztán ment simán. Az online szokott laggolni, de ez átlagos. Én WiFi-vel játszom, néha begyorsul/belassul. De szerintem megéri. Én 2 hónap után meguntam sajna, mert hamar a story végére lehet érni.. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!