Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik inteles alaplapot...

Melyik inteles alaplapot vásároljam meg gamer alaplapnak? Pénz nem számít! Dolgozok. De valami ütőset pc mániások! Ami tényleg bika! Amire lehet alapozni! S e g í t s e t e k!

Figyelt kérdés
Megvettem egy FM2+-os alaplapot,de már bánom! 20.000forint volt...de jobbat akarok mert azt mondták nem lehet erre gamer lapként tekinteni!Inteleset akarok.Melyiket javasoljátok??Ezt az F2A88X-D3H-t meg eladom....
2014. febr. 28. 02:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok árat írni, mert azt mondta egyik ismerősöm, hogy felesleges venni 30.000ért lapot, amikor 15-ért is kapsz olyat amibe,mindazt beleteheted mint a 30.000 forintosba.Akkor kérdezem én...mi értelme hogy az egyik 30 rugó, a másik meg 15 ha ugyan azt megteheted az olcsóbbal mint a drágábbikkal.TEhát akkor most ebből kiindulva hogy a faszomba mondjak árat, amikor nem értek hozzá?Mondhatnám akkor azt is hogy 20.000, merrt nem veszek 40ért mikor a 20-000ft-os ugyan olyan.Ezért nem értem sokszor hogy miért kérditek az árakat...mit takarnak???Foglalat mennyiséget?usb bementeket? csata csatlakozásokat?Mi a lényege, valaki árulja már el, mi a titka az áraknak?Miért drágább egyik a másiknál ha gyakorlatilag a fent megemlített kritériumokat nézzük??Értitek már hogy miért nem írok árat?Tőlem lehet 15.000, de lehet akár 30.000 is ha van értelme a drágábbikat venni, még 35 is értitek...remélem ezzel mindent elmondtam, és ha lehet ne egy meg két mondatban válaszoljatok hanem terjedelmesebb szöveget kérek.Köszönöm.
2014. febr. 28. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!