Mi lehet a baja a videokártyának?
Figyelt kérdés
A probléma a következő.Adott egy Geforce 9600GT,legtöbb netes videónál,illetve valamikor játék közben is szaggat a kép illetve a hang.Először driver problémára gyanakodtam,lecseréltem,de nem javult a helyzet.Lecseréltem a flash playert is hogy nem.-e véletlenül azért szaggatnak videók,de semmi.Kivettem a gépből a kártyát,elindítottam az integrált videokártyával ott tökéletesen működik minden,vagy ha a 6 pines csatlakozót kihúzom a videokártyából akkor is rendben minden,de sajnos+ táp nélkül eléggé legyengül a kártya.Beraktam egy másik alaplapba ugyanez a helyzet,más tápegységgel is ezt csinálja.Furmark nem jelez hibát.Kb 15 éve vagyok a számítástechnika világában de ilyet még nem tapasztaltam.Valakinek valami ötlet?2014. febr. 27. 20:25
1/1 anonim válasza:
Ez már régebbi kiadású kártya ha jól gondolom, nem tart semmi örökké, videó kártyát használtan is lehet jókat, olcsón kapni, nem érdemes kínlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!