Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri a TESCOBAN...

Szerintetek megéri a TESCOBAN monitort venni?

Figyelt kérdés
Szerintetek monitort pl: Tesco,METRO,stb helyen vegyek, vagy inkább netről rendeljek?

2014. febr. 27. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
netről általában olcsóbb, de van hogy ki lehet fogni egy két jó akciót, ami olcsóbb mint a neten
2014. febr. 27. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy megéri. Amennyiben ismert , és neves márkáról van szó nyugodtan megveheted.
2014. febr. 27. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg Tescoban nyomkodd és rendeld meg netröl olcsóbban megfogod tudni rendelni ha beírod egy árúősszehasonlító keresőbe pl. argep.hu mivel nagy a verseny így biztosan olcsobban találsz és általában ingyenesen szállítják ki.
2014. febr. 27. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem mert jócskán drágább mintha webshopból rendelnéd
2014. febr. 27. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennyi hozzá nem értőt. . . Istenem . . .
2014. febr. 27. 17:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem szeretném netről rendelni, mert nem nagyon ismerem hogy pl: "22 az most mekkora. Nekem úgy jó hogyha látom élőbe :)

Na de azért pacsi all :)

2014. febr. 27. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Ex Teco-s dolgozóként mondom: NE!

Láttam a raktárban leborulni 120 cm-es LCD-t, A doboz nem sérült, gyorsan kitették, hadd vigyék. Gondolom nem is élte túl, mert másnap volt egy ugyanolyan visszahozott hibás...

Én úgy vettem monitort, bementem, megnéztem mekkora, mennyire jól néz ki, majd webshopból megrendeltem ugyanazt a típust ~6 ezerrel olcsóbban szállítással.

2014. febr. 27. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:

# 7

Bár egyetértek veled én sem vennék TESCO-ban monitort.

De megynugtatlak hogy én egy számítástechnikai nagykerben is láttam a békáról leborulni kb 1.5m magasra felpakolt LG monitor "tornyot" lehet hogy az egyenletes magyar aszfalt okozta vagy szimplán a szállító ügyetlensége. legalább a TESCO-ban egyenletes a járólap :)

2014. febr. 27. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!