Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows Update leállt. Hibakód...

Borsi Miklós Gy kérdése:

Windows Update leállt. Hibakód:80070103 Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 22:36
 1/7 csacsi2 ***** válasza:
2014. febr. 25. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Újraindítani az updatet.
2014. febr. 25. 22:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Ujraindítottam update-t,nem segített.
2014. febr. 26. 06:51
 4/7 csacsi2 ***** válasza:

Valamiért nem tudja telepíteni az eszközillesztőt.

valószinüleg az újabb illesztő nem kompatibilis a régi hardverrel.

Próbáld meg a driver-t, manuálisan telepíteni, a gyártó weboldaláról beszerezve. ezen oldalon lesz egy leírás hogy egyáltalán kompatibilis-e!

Ha nem akkor ezen illesztő frissítését le kell állítsd, el kell rejtsd...

pl.: nekem a régi videokártyám eszközillesztője 6.1 -es, az újabb 13.x vagy magasabb, de nem lehet telepíteni, mert nem kompatibilis vele.

tehát

1.) A windows talál újabb eszközillesztőt ,de nem lehet telepíteni mert nem hozzávaló 8kompatibilitás)

2.) valamiért nem tudja eltávolítani.

Ilyenkor kell manuálisan eltávolítani, majd telepíteni a hardver-hez a megfelelő eszközillesztőt (ami még jó hozzá).

3.) lsd. #1. link-ben, rejtsd el az üzenetet, ne engedd azt frissíteni amit nem tud!

2014. febr. 26. 07:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Idáig jól működött minden,tehát kompatibilis.Ez a fajta graphics frissités most jelentkezett először.Vele egy időben más tipusú frissitést automatikusan telepített a gép.Szóval érthetetlen számomra,hiszen kiválasztja igaz nem fontos frissítésként,azonban sem kézzel sem aut. nem lehet telepíteni
2014. febr. 26. 09:21
 6/7 csacsi2 ***** válasza:

Idáig azért működött jól mert a régi driver-el még jó volt viszont az újjal (ami a frissítés) már nem működik.

drivereket pont az ilyenek miatt manuálisan, körültekintően, hivatalos oldalról és ha szükséges, vagy hibajavítás.

ami elromolhat...

Ha nem tudja eltávolítani neked kell:

Futtatásba: devmgmt.msc

Majd illesztőprogram eltávolítása

gép újraindít (hülyén fog kinézni valószinü) majd lehet telepíteni.

2014. febr. 26. 10:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez az én ismereteimnek már túl sok.

Megint pénzért kell keresni valaki hozzáértőt,ha tényleg ez a baja.Google-ba beírva annyiféle s oly bonyolult megoldásokat találtam,hogy lemondtam róluk.

Köszönöm a segítséget.

2014. febr. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!