Alcapone386 kérdése:
Intel core i3-3217u vs AMD A4-5000? Pro-konta? Ill. Intel Core i3 3110M vs AMD A6-5200M?
Figyelt kérdés
Notebook vásárlás előtt állok és nagy a dilemma. Teszteket olvastam, de igazából tapasztalatbeli információra lenne szükségem.
intel core i3-3217u és amd a4-5000 processzorral szerelt gépeket nézek, mivel ezek újabbak. Celeron semmiképp, pentium dual core "elavult". Szerintetek melyik teljesít jobban? Illetve sajnos régebbi tapasztalat, hogy AMDk eléggé melegedtek. Ezen tudtak változtatni?
Másik két versenyző:
Intel Core i3 3110M vs AMD A-Series A6-5200M.
Ti melyiket választanátok? Kategóriánként 1-1 ?:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 25. 22:01
11/12 A kérdező kommentje:
Végül Lenovo b590 mellett döntöttem. Intel core i3 3110M, 4gb DDR3, 1TB, dual video. 3 napja nyüstölöm, eddig hibátlan. Minden elsőre felment, halk, nem melegszik. Csak ajánlani tudom (eddig)
2014. márc. 24. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!